Musikalen Optimist - med utgangspunkt i sangene til Jahn Teigen


Musikalen Optimist

Feelgood, romantisk musikalsk komedie med høy "sing along" faktor!

Taran og StarWorks presenterer i samarbeid med Teigen Total og Eventyrlie musikalen Optimist. Dette blir en stor sceneproduksjon i regi av Mattias Carlsson og med koreografi av Simen Gloppen. Øystein Wiik står for manuset, som tar utgangspunkt i sangene til Jahn Teigen.

Innledning til historien bak musikalen: Det er syttito timer til høstens store begivenhet, musikalen Esilio Paradiso, skal ha premiere. Men halvparten av musikken til andre akt mangler. Komponisten, Viktor Sibelius, har fått skrivesperre.

Teaterprodusent Hedvig Hjorth har satset alt hun eier og har på denne musikalen. I et desperat forsøk på å redde seg fra økonomisk misære, plasserer hun komponisten på sitt landsted, langt fra mennesker, for at han skal få ro til å skrive ferdig.

Men uventede hindringer dukker opp! Strømmen går, det blir bekmørkt, og en svært spesiell skikkelse dukker opp i entréen og påstår han er elektriker. Så dukker det opp en ung vakker kvinne som bærer på en hemmelighet.

Dette gjør ikke situasjonen noe bedre for Viktor Sibelius, som ikke får skrevet en tone. Og dette til tross for at hans personlige assistent og butler gjør hva han kan for å holde inntrengerne fra livet og spiriten” oppe hos komponisten.

Klokken tikker, og den musikalske katastrofen rykker stadig nærmere. Bare et mirakel kan redde dem alle!! «Det vakreste som finns» på en teaterscene neste høst!

Se mer på musikalens hjemmesider.

Andre nyheter