«GREASE» til Stavanger!

En av historiens mest ikoniske musikaler kommer til Stavanger!

Siden «GREASE» hadde urpremiere i Chicago i 1971 har den blitt en av verdens mest populære musikaler. Den er spilt på de fleste scener verden over, bl.a. 3.388 ganger på Broadway (N.Y.) i 1972 til 1980, noe som var datidens publikumsrekord.

I 1978 ble filmen, som står igjen som en av de store klassikere, spilt inn med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene. Musikalen ble gjenopptatt i storformat i Norge vinteren 2018. Da ble den spilt for mer enn 35.000 publikummere på Chateau Neuf i Oslo. Det er denne versjonen som nå kommer til Stavanger. Under ledelse av regissør Tom Sterri og med en av Norges største komikere, Øivind Blunck, i en av rollene – sammen med et 30-tall av landets beste musikalartister samt stort orkester under ledelse av engelske Matthew Reeve.

DNB Arena i Stavanger - lørdag 16. februar 2019

1 år og 1 måned etter Oslo premieren er forestillingen klar for DNB Arena i Stavanger - lørdag 16. februar 2019.

Da vil DNB arena forvandles til et Amerika på slutten av 50 tallet. Den gang da Rock`n`Roll var som størst og bilene var enda større. Den gangen jentene gikk i swingskjørt og guttene hadde «GREASE» i håret. Selv om vi skal tilbake i tid, lover produsentene en sceneproduksjon anno 2018 med det siste innen lys, lyd og LED.

Kjøp billetter på Ticketmaster.no

Se innslag på TV Vest:

Bli med på festen!

Andre nyheter