Personvernerklæring for Taran.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Taran samler inn og bruker personopplysninger.
Personvernerklæringen er oppdatert 16.09.2019.

Om den behandlingsansvarlige

Behandlingsansvarlig, representert ved daglig leder i Taran AS, er den som er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger på Taran.no.

 

Kontaktperson: 
Tor Arne Ranghus
E-post: taran@taran.no
Telefon: (+47) 90 14 16 16

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i å få informasjonskapsler lagret i nettleseren din. 

Informasjonskapslene blir ikke knyttet til deg som enkeltperson. En ip-adresse er definert som personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Taran benytter Google Analytics sin funksjon for å anonymisere ip.adressen før informasjonen blir lagret. Derfor kan ikke den lagrede ip-adressen bli brukt for å identifisere en enkelt bruker.

 

Taran.no lagrer følgende informasjonskapsler i nettleseren din:

Listen over informasjonskapsler oppdateres årlig og ble sist oppdatert 19.04.2019.

Webanalyse


Vi samler uidentifiserbare opplysninger om besøkende på Taran.no for å utarbeide statistikk, slik at vi kan lage et brukervennlig nettsted. Vi kan ikke spore opplysningene dine tilbake til den enkelte bruker. Alle data blir anonymiserte og slått sammen, og blir ikke individuelt behandlet. Om du ikke ønsker å bidra til statistikken, kan du reservere deg mot dette hos google: Reservering mot google analytics

 

Google analytics

Taran bruker statistikkverktøyet google analytics. Verktøyet bruker cookies for å analysere hvordan våre brukere benytter seg av nettsidene våre. Dataene som blir generert av cookien, inkludert ip-adressen din, blir sendt til Google og lagret på servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern. Informasjonen om trafikk på våre nettsider lagres i Google Analytics i 56 måneder. 

 

Den registrertes rettigheter

Det lagres ingen identifiserbare personopplysninger på Taran.no. Dersom du allikevel ikke er fornøyd med måten vi behandler personopplysninger eller mener at vi bryter personvernregelverket, har du rett til å klage til Datatilsynet. Du finner mer informasjon om hvordan du skal gå frem for å klage på www.datatilsynet.no.

© 2019 TARAN.NO | Leverandør av kvalitetsunderholdning i 30 år!

Personvern

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon