JerseyBoys_nyhetsskriv.jpg

Musikal Oslo

Opplev følelsen av å være på en ekte Broadway-musikal midt i Oslo. Taran er leverandør av noen av landets mest kjente konserter og musikaler.

I over 30 år har produksjonsselskapet Taran hatt gleden av å sette opp musikaler i Oslo og juleforestillinger i kirker over hele landet. 

 

Sammen med produksjonsselskapet Starworks, er Taran en del av TTMG, The Theater and Musical Group. Taran ble startet opp av Tor Arne Ranghus, som nærmest kan regnes som en levende legende innenfor den norske underholdningsbransjen. 

 

Taran er spesielt kjent for den magiske julekonserten «Stille Natt Hellige Natt» og musikaler i Oslo som «Grease», «Optimist» og «Flashdance».

 

Spektakulære musikaler i Oslo

I 2021 setter vi opp en rekke musikaler i Oslo som passer for enhver smak. Disse spektakulære showene består av kjente underholdere og fengende sanger som kommer til å gi deg en helaften du sent vil glemme.

 

West Side Story

Vi er stolte av å kunne presentere en av tidenes mest kjente musikaler i Oslo – nemlig klassikeren West Side Story. Dette er en amerikansk musikal fra 1957 med tekster skrevet av Stephen Sondheim og musikk fra Leonard Bernstein. I vår storslåtte versjon av musikalen har vi samlet et ensemble med 29 sangere og dansere, med musikalartisten Astrid Giske og popartisten Sondrey i spissen. 

 

Tell me on a Sunday

Tell me on a Sunday er et «one woman show» som tidligere har blitt fremført av kvinnelige musikalstjerner som Marti Webb og Bernadette Peters. I vår versjon av den kjente musikalen er det artist og skuespiller Charlotte Brænna som spiller hovedrollen. Hun har lang erfaring fra musikalscenen, og har medvirket i oppsetninger som «Annie», «My Fair Lady» og «The Sound of Music». 

 

Jersey Boys

Jersey Boys forteller historien om artisten Frankie Valli og resten av bandmedlemmene i The Four Seasons. De var bare fire vanlige gutter fra Jersey inntil de slo gjennom med hitsangen «Cherry». The Four Seasons gjorde enorm suksess med sanger som «Big Girls Don't Cry», «Walk Like a Man» og «Beggin´», som norske Madcon også har laget en versjon av. 

Snart kan du se den forrykende musikalen i Oslo. I hovedrollene kan du se kjente underholdere som Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Mathias Luppichini og Alexander Langset. 

 

Magisk julestemning med «Stille Natt Hellige Natt»

Eieren av Taran, Tor Arne Ranghus, var den første som fikk idéen om å sette opp julekonserter i kirker rundt om i landet. I 1988 begynte han å arrangere julekonserten Stille Natt Hellige Natt, den gang med artistene Karsten Isachsen, Anita Skorgan, Karoline Krüger og Nora Brockstedt på scenen. 

Julekonsertene ble en umiddelbar suksess, og har siden den gang vært en viktig del av juletiden for mange nordmenn. Gjennom årene har kjente artister som Elisabeth Andreassen, Guri Schanke og Rune Larsen medvirket i julekonsertene. 

I 2021 er det Alexander Rybak, Ingrid Berg Mehus, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet og Rune Larsen som skal ringe julen inn. Les mer om Stille Natt Hellige Natt her.

Hvis du har spørsmål angående en av våre musikaler i Oslo, så kontakt oss gjerne. Du kan også holde deg oppdatert ved å melde deg på vårt nyhetsbrev nedenfor.