Musical_Express_Chateau_Neuf.jpg

Musical Express

Noen av musikalhistoriens største øyeblikk samlet i en forestilling og framført av noen av Norges beste artister. Spenn setebeltet og gjør deg klar for vår Musical Express!

Forestillingen bygger på et konsept av stjerneregissør og -koreograf Hans Marklund som står bak noen av Sveriges største krogshow-suksesser. Musical Express så dagens lys på sagnomsuste Hamburger Börs i Stockholm i 1994 med Pernilla Wahlgren, Peter Jöback, Karl Dyall og Lizette Påhlsson på scenen. Showet ble en umiddelbar suksess og turnerte rundt i landet i flere år.

13. november er det klart for premiere på den norske utgaven av forestillingen på Chateau Neuf og på scenen står ingen ringere enn Atle Pettersen, Heidi Ruud Ellingsen, Jannike Kruse, Lene Kokai Flage og Erik Wenberg Jacobsen. Sammen har de fått være med å velge noen av sine desidert største favoritter både fra Broadway, West End og en og annen nordisk perle og du kan bl. a. glede deg til å høre personlige tolkninger fra musikaler som Fame, Cabaret, Les Miserablés, Dear Evan Hansen, Jersey Boys, Så som i himmelen, Ungen, Jesus Christ Superstar, Flashdance og mange mange flere.

 

Regi er ved Tore Sergei Myklebust og koreografi ved Kirsty McDonald. Orkesteret er under kyndig ledelse av Christian Stähler som også er arrangør og musikalsk ansvarlig. Mattias Carlsson er showdoktor og manusforfattere er bl. a. Johan Osuldsen, Mathias Luppichini m. fl.