Suksessen er tilbake!

JUNGELBOKEN

Familiemusikalen Jungelboken er tilbake i suksessversjonen med musikk av Svein Gundersen og manus av Arne Lindtner Næss og Wayne McKnight. Historien er basert på de velkjente og tidløse fortellingene til Rudyard Kipling, om unggutten Mowgli som er oppfostret av en ulvefamilie i den ville jungelen. Historien og forestillingen byr på en frodig og magisk verden for hele familien.

Jungelboken – suksessen er tilbake! Forestillingen har premiere på Chateau Neuf 28. januar 2017 og billetter er i salg nå hos ticketmaster.no

 

I jungelen lever Mowgli livet blant både venner og fiender i form av en klok panter, en livsnytende bjørn, en truende pytonslange og mange andre av jungelens dyr. Etter et møte med den fryktsomme tigeren Shere Khan føler Mowgli seg ikke lenger velkommen i jungelen, og han tvinges til å forlate hjemmet blant ulvene og legger ut på en reise full av farer og utfordringer.

 

Hele familien kan glede seg til en fascinerende og spennende reise inn i jungelen, sammen med et stjernelag som består av blant andre Tom Sterri, Hilde Lyrån, Rein Alexander, Reidun Sæther, Arlene Wilkes, Hans Marius Hoff Mittet og Espen Grjotheim. Kevin Haugan – kjent fra NRKs julekalender 2016, «Snøfall» og braksuksessen som Billy Elliot på Folketeateret – spiller rollen som Mowgli i Jungelboken.

Av: Svein Gundersen, Arne Lindtner Næss og Wayne McKnight
Regi: Tom Sterri
Musikalsk ansvarlig: Øystein Lund Olafsen
Koreografi: Tomas Adrian Glans

Med: Kevin Haugan, Tom Sterri, Hilde Lyrån, Rein Alexander, Reidun Sæther, Arlene Wilkes, Hans Marius Hoff Mittet, Espen Grjotheim, Hans Petter Moen, Kim Arne Wifladt, Victor Sotberg, Maren Walther og Mathias Luppichini

Jungelboken på Chateau Neuf