Musical_Express_Chateau_Neuf.png

Julekonsert Trondheim

Kom ordentlig i julestemning med en julekonsert i Trondheim. Taran setter opp flere magiske konserter hvert år som kan nytes av hele familien.

Endelig er julen her og det er på tide å lage julestemning igjen. Unn deg selv og familien litt ekstra underholdning denne sesongen, og begynn julefeiringen med klassikerne vi alle er så glade i. 

 

Se julekonsert i Trondheim og flere andre byer

Taran setter opp flere spennende forestillinger hvert år, blant annet julekonsert i Trondheim, Drammen, Oslo og flere andre store og mindre byer i Norge. Vi står bak flere klassikere for både store og små, både teaterforestillinger, show og musikaler i Oslo og resten av landet.

 

Stille natt hellige natt

Denne fantastiske juleopplevelsen har i over 30 år vært å finne i kirker over hele landet i tiden før jul. Det var Tarans eier og eksekutive prdusent Tor Arne Ranghus som først fikk ideen om å sette opp kirkekonserter i førjulstiden, med kjente artister på scenen. 

 

Den første Stille natt hellige natt-konserten ble arrangert i 1988, den gang med Anita Skorgan, Nora Brockstedt, Karoline Kruger og Karsten Isachsen i front. I dag har julekonserten ringt julen inn for over 500.000 publikummere, i til sammen over 160 kirker i hele landet. 

 

I årets julekonsert er det Rune Larsen, Alexander Rybak, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet og Ingrid Berg Mehus som styrer showet. Julekonsertturnéen er Norges eldste og for mange en hyggelig tradisjon. Både store og små kan ta del i denne gleden av en julekonsert i Drammen, Oslo, Moss, Kristiansand og enda flere norske byer. 

 

Vi er Taran 

Vi i Taran AS jobber med å levere sceneunderholdning til det norske publikum. I over 30 år har vi hatt gleden av å sette opp revyer, konserter, musikaler, show og teater for både små og store. Blant disse finner du julekonsert i Trondheim, Oslo og flere store byer. 

 

Taran AS har, med eier Tor Arne Ranghus i spissen, satt opp kjente og kjære forestillinger som Showgirls, Grease, Flashdance, Jungelboken og Optimist på store norske scener som Chat Noir og Chateau Neuf. Vi står også bak den fantastiske julekonserten Stille natt hellige natt, som settes opp i kirker over hele landet. 

 

Showweb.no

Sammen med våre flinke samarbeidspartnere i StarWorks har vi lansert plattformen Showweb.no. Her kan du enkelt finne informasjon om våre oppsetninger i hele landet, se hva som setter opp i nærheten av deg og bestille billetter. Du kan også lese mer om våre produsenter, og kontakte oss dersom du har spørsmål eller andre henvendelser. 

 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om noen av våre oppsetninger, som vår julekonsert i Trondheim, eller andre byer. Eier og produsent Tor Arne Ranghus er tilgjengelig for henvendelser både på mail og telefon. Du kan også sikre deg informasjon ved å abonnere på vårt nyhetsbrev - dette gjør du enkelt her: