Stille Natt Hellige Natt 2020

Julekonsert Stavanger

Ser du etter en hyggelig julekonsert i Stavanger? Taran er en av landets ledende leverandør av musikaler og show. Vi tilbyr kvalitetsunderholdning for hele familien.

For mange er julekonserter en uunnværlig del av julen, og det er ikke så rart. Å dra på en hyggelig julekonsert i Stavanger eller andre steder i landet, er kanskje den beste måten å komme i julestemning på. 

 

I flere år har produksjonsselskapet Taran satt opp noen av landets mest imponerende juleforestillinger, musikaler, revyer og show. Sammen med produksjonsselskapet Starworks er Taran en del av TTMG, The Theater & Musical Group. 

 

Taran eies og drives av Tor Arne Ranghus, som er et kjent navn i teaterbransjen. Det var han som først kom opp med idéen om å arrangere julekonsert i Stavanger og andre steder rundt omkring i landet. 

 

Stille Natt Hellige Natt

Den første julekonserten Taran arrangerte var «Stille Natt Hellige Natt», og konserten ble så populær at den fortsatt vises den dag i dag. 

 

Da konserten ble vist for første gang i 1988 var det artistene Karsten Isachsen, Anita Skorgan, Nora Brockstedt og Karoline Krüger som stod på scenen. 

 

Nå er det artistene Alexander Rybak, Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet og Ingrid Berg Mehus som ringer julen inn. I nærheten av Stavanger holdes julekonserten i to kirker: I Gand Kirke i Sandnes og i Frøyland & Orstad Kyrkje ved Klepp Stasjon.

 

Alexander Rybak

Den unge musikeren Alexander Rybak er kanskje aller mest kjent for å ha vunnet Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest i 2009. Rybak har spilt fiolin siden han var fem år gammel, og har vunnet en rekke priser opp gjennom årene for sine bidrag til musikkbransjen.

 

I 2018 vant han Melodi Grand Prix for andre gang med sangen «That´s How You Write a Song». I 2015 ble han en del av Taran sin juleturné «Stille Natt Hellige Natt». 

 

Rune Larsen

Rune Larsen er kjent som artist, journalist og programleder for NRK-programmer som «Lollipop» og «Noteknekk». Larsen har gitt ut en rekke albumer opp gjennom årene, både som soloartist og med gruppa The Stringers.

 

Maria Haukaas Mittet

Artisten Maria Haukaas Mittet er også blant artistene som står på scenen i vår julekonsert i Stavanger og resten av landet. Hun ble først kjent gjennom talentprogrammet «Idol», og har siden gitt ut flere album. I 2015 vant hun sangkonkurransen «Stjernekamp» på NRK.

 

Ingrid Berg Mehus

Ingrid Berg Mehus begynte å spille fiolin som syvåring, og har siden blitt en av landets mest kjente fiolinister. Hun har vært oppvarmingsartist for den verdenskjente DJ-en David Guetta, og i 2019 deltok hun i Melodi Grand Prix med låten «Feel». 

 

Nå er hun en av artistene som ringer julen inn på våre julekonserter i Stavanger og andre steder i resten av landet.

 

Hans Marius Hoff Mittet

Hans Marius Hoff Mittet har spilt i kjente musikaler som «Fame», «My Fair Lady» og «Chicago». Mange kjenner han også igjen fra rollen som Tommy i såpeserien «Hotel Cæsar». Mittet er også blant artistene som sprer julestemning med våre julekonserter i Stavanger og resten av landet. 

 

Følg med på våre kommende forestillinger

Hvis du ser etter en julekonsert i Stavanger eller andre typer forestillinger, så følg med på Showweb.no. Her kan du lese mer om forestillingene vi viser i julen og på nyåret. 

 

På grunn av smittebegrensende tiltak har vi kun 200 tilgjengelige plasser per forestilling i henhold til nasjonale myndigheters pålegg. Vi følger helsemyndighetenes regler om avstand og smittevern, og ber alle våre gjester til å delta i den nasjonale dugnaden. 

 

Ring julen inn med en julekonsert i Stavanger. Finn ledige billetter på våre nettsider eller kontakt oss for mer informasjon!