Tell-me-on-Sunday-2426x1365.png

Julekonsert Drammen

Ønsker du å komme i skikkelig julestemning i år også? Taran setter opp julekonsert i Drammen, Oslo og flere andre byer i landet.

For mange av oss blir det ikke ordentlig jul før vi har hørt våre favorittjulesanger på full guffe. Taran gir deg kjente og kjære favoritter i flere store og mindre byer i hele landet og sørger for julestemning for store og små.

 

Stille natt hellige natt

Taran setter i år opp magiske Stille natt hellige natt, en julekonsert i Drammen, Oslo, Kristiansand, Tønsberg og flere byer i hele landet. Årets konsertturné består av hele 48 konserter og spilles i 22 kirker fordelt utover landet. 

 

Den første Stille natt hellige natt konserten ble arrangert i 1988, produsert av Tarans eier og eksekutive prdusent Tor Arne Ranghus. Han var den første i landet med idéen om å arrangere en rekke kirkekonserter før jul, med kjente artister. På den første turneen var det Karoline Kruger, Anita skorgan, Karsten Isachsen og Nora Brockstedt som ringte julen inn på scenen. 

 

Fem talenter på scenen

I år har Alexander Rybak, Maria Haukaas Mittet, Rune Larsen, Hans Marius Hoff Mittet og Ingrid Berg Mehus som har tatt over stafettpinnen. De talentfulle artistene fremfører tradisjonsmusikken vi alle er glade i, og skaper julestemning med sin julekonsert i Drammen, Moss, Kristiansand, Oslo og enda flere byer. 

 

  • Rune Larsen kjenner du kanskje fra NRK’s musikkprogrammer Absolutt Norsk, Lollipop og Noteknekk, men han er også en prisbelønnet plateartist som har gitt ut over 30 album. Han startet også landets første barnegospelkor. 

  • Ingrid Berg Mehus var å se på Melodi Grand Prix-scenen i 2019 med sangen “Feel”, men har også varmet opp for selveste David Guetta i et fullpakket Spektrum. Sammen med Thomas Enger har hun også gitt ut en EP.

  • Alexander Rybak har vært en kjent navn både i Norge og internasjonalt siden han tok Eurovision-seieren for Norge i 2009. Han har senere vunnet Spellemannprisen, deltatt i en rekke europeiske TV serier og skrevet sin egen musikal - TROLL. 

  • Maria Haukaas Mittet ble et kjent ansikt i norske hjem etter sin deltakelse i IDOL på TV2 i 2003. Siden har karrieren hennes skutt fart. I 2008 vant hun Melodi Grand Prix og endte på 5. plass i Eurovision Song Contest. Sangen hennes havnet på hitlister verden over. Maria har vunnet flere priser og deltatt i flere TV show og konkurranser, i tillegg til å ha gitt ut album og spilt utallige konserter.

  • Hans Marius Hoff Mittet er både skuespiller, sceneartist og musiker. Han har vært å se i flere store oppsetninger som Hair, My Fair Lady, Fame og Chicago, og dukket opp på TV skjermen i Hotel Cæsar i 2004. Hans Marius har også hatt hovedroller i klassikere som Peer Gynt, Phantom of the Opera, Les Miserablés og Optimist.

 

Sikre deg billetter til en fantastisk julekonsert i Drammen eller noen av de andre byene turnéen skal innom. I Drammen kan du se konserten i vakre Bragernes Kirke.

 

Ring julen inn med Taran

Vi i Taran ønsker deg og dine en god jul og håper du vil ringe julen inn med oss! Ta med barn og voksne på denne fantastiske juleopplevelsen og nyt julesangene vi alle er så glade i. 

 

Vi setter opp flere forestillinger hvert år, blant annet juleforestillinger, show, teaterstykker og musikaler i Oslo og resten av landet. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om noen av våre oppsetninger, eller andre henvendelser du ønsker svar på.