Familieforestillingen_Pippi-feirer-jul.j

Juleforestillinger

Ring julen inn med noen av årets magiske juleforestillinger. Produksjonsselskapet Taran har fortsatt ledige billetter til forestillinger for hele familien.

For 31 år siden kom produsenten Tor Arne Ranghus opp med idéen om å arrangere juleforestillinger i førjulstiden rundt om i landet. 

 

Siden den gang har produksjonsselskapet Taran satt opp alt fra magiske julekonserter til spektakulære musikaler på Chateau Neuf og Chat Noir. 

 

Taran står blant annet bak oppsetninger som «Jungelboken», «Grease» og «Optimist» og juleforestillinger som «Stille Natt Hellige Natt» og «Pippi feirer jul». 

 

Taran er en del av TTMG (The Theater & Musical Group) som sammen med produksjonsselskapet Starworks produserer stjernespekkede show landet over. 

 

Årets juleforestillinger

På Showweb.no kan du få oversikt over alle våre forestillinger. Her er juleforestillingene vi setter opp i år.

 

Pippi feirer jul

I november og desember kommer den folkekjære karakteren Pippi til Oslo og Chateau Neuf. Pippi bor som kjent sammen med hesten Lille Gubben og apen Herr Nilsson i Villa Villekulla, og føler seg absolutt ikke ensom. 

 

Fru Prysselius prøver å få Pippi til å feire julen på et barnehjem, men kommer hun til å få viljen sin? Det får du se i juleforestillingen «Pippi feirer jul». Her får du også se kjente og kjære karakterer som Tommy og Annika og politikonstablene Kling og Lang.

 

Stille Natt Hellige Natt

Den første Stille Natt Hellige Natt-turnéen gikk av stabelen i 1988, og ble en så stor suksess at den fortsatt vises den dag i dag. Den første julekonserten bestod av de kjente artistene Nora Brockstedt, Anita Skorgan, Karoline Krüger og Karsten Isachsen. 

 

I år er det artistene Alexander Rybak, Maria Haukaas Mittet, Rune Larsen, Ingrid Berg Mehus og Marius Hoff Mittet som skal skape julestemning. Den vakre juleforestillingen holdes i 22 kirker over hele landet. 

 

Musical Express

Musical Express ble for første gang satt opp i Stockholm i 1994. Musikalen ble fort en publikumssuksess, og i år viser vi vår egen versjon av musikalen på Chateau Neuf. 

 

Dette er forestillingen for deg som elsker musikaler – her får du nemlig se noe av de største høydepunktene fra Broadway og West End gjennom tidene. 

 

Det er Tore Sergei Myklebust som står bak regien, og på scenen får du se de kjente, norske stjernene Atle Pettersen, Heidi Ruud Ellingsen, Jannike Kruse, Erik W. Jacobsen og Lene Kokai Flage.

 

West Side Story

Vi er også svært stolte over å kunne presentere en av tidenes mest kjente musikaler: West Side Story. Her får du se 29 kjente entertainere i én og samme musikal. I hovedrollene er «Stjernekamp»-artisten «Sondrey» Mulongo Nystrøm og musikalartisten Astrid Giske. 

 

I de andre rollene får du blant annet se kjente TV-personligheter som Anette Hoff, Zahid Ali, Per Sundnes og Nils Ole Oftebro. Musikalen settes opp på Oslos storscene, Chateau Neuf.

 

Finn ledige billetter til våre juleforestillinger

Showweb.no kan du se hvilke juleforestillinger som fortsatt har ledige billetter. På grunn av smittevern er det kun 200 billetter tilgjengelig per forestilling. 

 

Det er minst én meters avstand mellom sitteplassene, og vi følger selvfølgelig helsemyndighetenes råd om smittevern.

 

Kom i julestemning med en av våre underholdende juleforestillinger. Bestill dine billetter i dag, eller kontakt oss for mer informasjon.