JerseyBoys_2021.jpg

«Jersey Boys»

Den prisvinnende Broadway-musikalen har endelig kommet til Norge!

Musikalen har vunnet 55 prestisjetunge internasjonale priser, inkludert en amerikansk Tony® og en engelsk Oliver® for beste musikal. I tillegg har den vunnet en Grammy® og solgt millioner av billetter verden over. Her hjemme har den også fått anmelderne til å hente frem superlativene og blandt de høyeste valørene på terningen.

6er - “MUSIKALEN VI TRENGER AKKURAT NÅ!”
-Radio Riks

5er - “ATLE MILLION DOLLAR PETTERSEN SYNGER SOM EN GUD!”
-Nettavisen

5er - ”OH WHAT A NIGHT! JERSEY BOYS DELIVERS ON ALL CYLINDERS!”
-Broadway World

5er - ”TO OG EN HALV TIMES GLEDESSPREDER!”
-Kulturdrops

 

De var bare fire helt vanlige gutter fra Jersey, helt til de fikk sin første hit. Vi følger bandet fra starten av karrieren, gjennom harde tider med mange personlige nederlag – og fram til den overveldende suksessen som gjorde de imøtekommende arbeiderklasseguttene til symbolet for en hel generasjon. De hadde et sound ingen hadde hørt før og verden kunne ikke få nok. Før de fylte 30 år hadde de solgt over 175 millioner album!

Men om harmoniene var perfekte på scenen var det en helt annen historie privat, på vei mot toppen, med spillegjeld, mafiaforbindelser, fengselsstraffer, interne konflikter og uutholdelig sorg. Vi inviterer deg til å oppleve den sanne historien som nok en gang har gjort The Four Seasons til en internasjonal sensasjon.

Kvartetten står bl. a. bak verdenshits som «Big Girls Don’t Cry», «Walk Like A Man», «Sherry», «December, 1963 (Oh What A Night)» og «Can’t Take My Eyes Off You». Her i Norge er det mange som kjenner dem som orginalgruppa bak Madcon’s store hit «Beggin’».

 

På scenen står bl.a. Atle Pettersen, Mathias Luppichini, Thomas Stokke og Alexander Langset sammen med et stort ensemble og orkester!

 

Anbefalt aldersgrense 12 år. (les mer om våre aldersgrenser under informasjon.)
Spilletid: 2 timer 35 min inkl pause.