Kvalitetsunderholdning i over 30 år!

Taran er en ledende leverandør av kvalitetsunderholdning til det norske publikum i form av konserter, revyer, musikaler, teater og show.

 

Aktuelle produksjoner

Musikalkomedien Optimist

Musikalen basert på sangene til Jahn Teigen har premiere 12. september – og det er bare å glede seg!

Jahn Teigen har vært en av Norges mest folkekjære artister gjennom en hel mannsalder, og i september fyller han 70 år! Hva passer vel da bedre enn å ha urpremiere på en helt ny norsk musikal basert på hans musikalske skattekiste?

 

«Min første kjærlighet», «Mil etter mil», «Det er en fin dag», «Do re mi», «Bli bra igjen», «Voodoo», «Adieu» og «Det vakreste som fins» ... dette er bare noen av sangene den helt nye musikal-komedien «Optimist» har å by på! Øystein Wiik har skrevet manuset og publikum kan vente seg en ellevill og humoristisk kjærlighetshistorie med storslått scenografi, flotte kostymer, store shownummer – og selvsagt en hel haug av Jahn Teigens legendariske sanger! 

 

I front av et stort ensemble og levende orkester står flere av landets største musikalartister og komikere: Hans Marius Hoff Mittet, Jan Martin Johnsen, Hilde Lyrån, Gustav Nilsen, Jonas Rønning og Charlotte Brænna.

 

Musikalen settes opp på Chateau Neuf i Oslo og billettene finner du på Ticketmaster.no!

 

Velkommen til Optimist!

Optimist produseres av Taran AS, StartWorks AS, Eventyrlie AS og Teigen Total AS

Stille Natt Hellige Natt 2019

Vi er stolte over å presentere et fantastisk team av artister til årets Stille natt hellige natt-turné: Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Tor Endresen, Lisa Børud og konsertns nye tilskudd, Ingrid Berg Mehus! Ingrid er sanger og utdannet fiolinist ved Barratt Due musikkinstitutt i Oslo. 

Det er i år 31 år siden produsent Tor Arne Ranghus, som den første i landet, fikk idéen om å arrangere kirkekonserter med kjente artister i førjulstiden. Den aller første Stille natt hellige natt-turnéen i 1988 bestod av artistene Karsten Isachsen, Anita Skorgan, Karoline Krüger og Nora Brockstedt og det ble arrangert 18 konserter. Siden den gang har mer enn 500.000 publikummere fått oppleve Stille natt hellige natt og turnéen har besøkt over 160 forskjellige kirker over hele Norge. I år besøker Stille natt hellige natt hele 41 kirker over det ganske land adventstiden.

 

«Formidlet gjennom noen av landets fremste artister og musikere, ønsker vi med Stille natt hellige natt å forene høytid og glede. Respekten for budskapet og kirkerommet er tydelig, samtidig som leken og gleden får rom», sier produsent Tor Arne Ranghus.

 

Musikere på årets turné er Tove Kragset på tangenter og Bernt Rune Stray på gitarer.

 

Taran AS

Taran AS har i over 30 år vært leverandør av sceneunderholdning til det norske publikum i form av konserter, revyer, musikaler, teater og show. Taran AS står blant annet bak julekonserten Stille Natt Hellige Natt, oppsetninger som It's Showtime, Showgirls og Jungelboken på Chat Noir, og Jungelboken, Grease og Flashdance på Chateau Neuf.

 

Taran AS eies og drives av Tor Arne Ranghus, en kjent figur i Norges teaterverden.

Kontaktinfo
Tor Arne Ranghus

Eier, produsent
Telefon: 90 14 16 16
E-post: taran@taran.no

Adresse

Besøksadresse:

Parkveien 51A, 0256 Oslo

Postadresse:
Fjordalléen 18, 0250 Oslo

Følg Taran på sosiale medier

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
Nyhetsbrev

Bli oppdatert på konserter, revyer, musikaler, teater og show m.m.

 

© 2020 TARAN AS | Leverandør av kvalitetsunderholdning i flere tiår!

Personvern

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon