Kvalitetsunderholdning i flere tiår!

Taran er en ledende leverandør av kvalitetsunderholdning til det norske publikum i form av musikaler, teater, konserter, revyer og show.

Audition til storbandshow på Chat Noir i Oslo

Vi er stolt over å presentere et spektakulært show med Kåre Conradi og Heidi Ruud Ellingsen sammen med Lars Erik Gudims storband. Showet baserer seg på storbandklassikere fra The American Songbook og blir et humoristisk, lekent og feststemt show. Premiere i september 2022 på Chat Noir i Oslo.

Audition-til-storbandshow.png
 

Aktuelle produksjoner

West-Side-Story_ChateauNeuf.png
West Side Story
Something’s coming, something good.

Something's coming - something good! Musikalklassikeren West Side Story åpnet teaterhøsten på Chateau Neuf med premiere 4. november! Musikalklassikeren er basert på en idé av Jerome Robbins og med manus av Arthur Laurents. Musikken er av ingen ringere enn Leonard Bernstein og tekstene av legendariske Stephen Sondheim.

Få billetter! Vi følger smittevernforskriftene fra fhi og begrenser derfor publikumantallet per forestilling.

Tell me on a Sunday

Andrew Lloyd Webber har skrevet musikken og Don Black teksten til denne forestillingen som har blitt framført av en rekke kvinnelige musikalartister verden over, men mest kjent er kanskje Marti Webb og Bernadette Peters. 

Få billetter! Vi følger smittevernforskriftene fra fhi og begrenser derfor publikumantallet per forestilling.

Skatten_paa_Sjørøverøya_1280x720-alt.png
Skatten på skjørøverøya

Med mange nyskrevne sanger av Svein Gundersen («Har en drøm», «Se ilden lyse» m.m.) tas vi inn i sjørøveruniverset hvor unge Jim Hawkins drar på spennende skattejakt på Sjørøverøya. På sin vei møter han innpåslitne sjørøvere, skumle gjenferd og havets mest fryktede pirat Long John Silver. Manus er ved Hans-P. Thøgersen. Regi ved Ole-Hermann Gudim Lundberg.

Få billetter! Vi følger smittevernforskriftene fra fhi og begrenser derfor publikumantallet per forestilling.

Blåsalme_some.jpg
Blå Salme

De folkekjære artistene Helene Bøksle og Espen Grjotheim ønsker velkommen til konserten Blå salme – som skal spilles våren 2021 i flere av landets vakreste kirker.

Helene og Espen har med seg fullt band med flere av Norges dyktigste musikere. Gled dere til en unik musikalsk opplevelse i en tid hvor vi trenger lys, kultur og vakker musikk.

Få billetter! Vi følger smittevernforskriftene fra fhi og begrenser derfor publikumantallet per forestilling.

Alex&Achles.jpg
Alex & Ackles

Alexander Rybak og Stephen Ackles inviterer til et sprudlende og ellevilt konsertshow på Hotel Klubben i Tønsberg i sommer!

I “Alex & Ackles” vil publikum bli tatt med på en musikalsk reise gjennom våre to artisters karrierer.  Der vil settes fokus på nye sider av artistene både fra scene og privat. Det blir svulstig filmmusikk, Melodi Grand Prix, Elvis, Jahn Teigen og Erik Bye. Med andre ord, variert og underholdende.

musicalexpress-2021.jpg
Musical Express

Musikalhistoriens største øyeblikk samlet i en og samme forestilling og framført av Norges ypperste artister. Spenn fast setebeltet og gjør deg klar for vår Musical Express!

 

På scenen står Atle Pettersen, Heidi Ruud Ellingsen, Espen Grjotheim, Jannike Kruse og Lene Kokai Flage.

Stille Natt Hellige Natt 2020
Stille Natt Hellige Natt 2021

Alexander Rybak, Rune Larsen, Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet og Ingrid Berg Mehus er stjernelaget som skal skape magisk julesteming i kirker over hele Sør-Norge i november og desember!
Stille natt hellige natt er Norges største og eldste julekonsertturné. Siden oppstarten for 32 år siden har mer enn 550.000 publikummere fått oppleve Stille natt hellige natt og turnéen har besøkt over 180 forskjellige kirker over hele Norge. I år skal hele 40 kirker fylles med julens budskap, god førjulsstemning og tradisjonsrik julemusikk.

KOMMER
Tell-me-on-Sunday
 

Taran AS

Har vært leverandør av sceneunderholdning i mange tiår til det norske publikum i form av konserter, revyer, musikaler, teater og show. Taran AS står blant annet bak julekonserten Stille Natt Hellige Natt, oppsetninger som It's Showtime, Showgirls og Jungelboken på Chat Noir, og Jungelboken, Grease, Optimist og FlashdanceChateau Neuf.

I samarbeid med produksjonsselskapet StarWorks presenterers Showweb.no, en ny platform med informasjon og tilgang til billetter for nåværende og kommende sceneproduksjoner.

 

Taran AS eies og drives av Tor Arne Ranghus, en kjent person i Norges teaterverden.

Taran AS | Tor Arne Ranghus
Kontaktinfo
Følg Taran på sosiale medier
Tor Arne Ranghus

Eier, produsent
Telefon: 90 14 16 16
E-post: taran@taran.no

Adresse

Besøksadresse:

Parkveien 51A, 0256 Oslo

Postadresse:
Fjordalléen 18, 0250 Oslo

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Abonner på Taran & Showweb.no sitt nyhetsbrev

Bli oppdatert på konserter, revyer, musikaler, teater og show m.m.

Taran AS