Great Balls of Fire | Stephen Ackles & Linda Gail Lewis

Rock`n Roll Music & Stories

Rock`n Roll Music & Stories

STEPHEN ACKLES & LINDA GAIL LEWIS

Stephen Ackles er den største pianorock artisten vi har i Norge. Etter mer enn 80 hyllestforestillinger til Elvis Presley sammen med sine barndomsvenner Paal Flaata og Vidar Busk har han nå invitert sin gode venninne Linda Gail Lewis fra “over there” til å medvirke i et forrykende show.

Linda Gail Lewis er søsteren til selveste Jerry Lee Lewis, og er ikke en hvem som helst på rockehimmelen. Hun har opptrådd med mange av de som har betydd noe i rockens historie. Linda trakterer pianoet som “The Queen Of Rock´N Roll” og vil presentere rockeklassikere slik bare hun kan gjøre det. Vi vil også få høre om hennes møter med Elvis Presley, Chuck Berry og broren Jerry Lee Lewis selvsagt.

Two pianos – Stephen og Linda har kjent hverandre lenge og spilt sammen i mange sammenhenger både i inn- og utland. Men dette er første gangen de setter opp et stort show sammen. I tillegg til en hit-parade med de beste låtene fra Elvis, Little Richard, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry med flere – vil vi også få høre flere av Stephen Ackles egne låter.

 

Stephen Ackles har underholdt oss med sitt piano i en mannsalder. I 2012 ble han for mange gjenoppdaget med sin versjon av “Satan” fremført på trygdekontoret. Låten ble kåret til årets coverlåt. Etter dette har han utgitt 2 nye album og hatt en storslått suksess med hyllest-showene til Elvis Presley. Få rockere i Norge kan måle seg med den musikaliteten og energien som Mr. Ackles får frem på scenen. Sammen med “The Queen Of Rock N Roll” blir dette dynamitt!