GREASE-DRIVE-IN-CONCERT.png

GREASE DRIVE-IN CONCERT

 

Grease drive-in concert kommer til Varemessen på Lillestrøm søndag 3. mai med gjesteopptreden fra den kommende musikalen Jersey Boys!

 

GREASE er den ultimate Drive In-musikalen. Hvem husker vel ikke når Danny (John Travolta) blir forlatt av Sandy (Olivia Newton-John) på en Drive-In og synger «stranded at the drive In»…

Nå kommer sangere, dansere og musikere som gjorde musikalen til en suksess på Chateau Neuf i Oslo i 2018 til utescenen ved Varemessen på Lillestrøm. Du får gjennoppleve alle hit-låtene inkludert «You`re The One That I Want», «Summer Nights», «Hopelessly Devoted To You», «Greased Lightning», «We Go Together» og mange flere i denne ONE NIGHT ONLY show-konserten med noen av de beste musikalartistene i landet. Produseres i samarbeid med Bary, Streamy, Taran og Starworks!

 

I hovedrollene møter vi bl. a. Charlotte Brænna, Bjørnar Reime og Mari Haugen Smistad. Alle godt kjente for musikal-elskere på Lillestrøm og ellers i landet. Men det stopper ikke der. Neste forestilling som skal presenteres på Chateau Neuf i Oslo er Broadway musikalen «Jersey Boys» med Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Sindre Postholm og Mathias Luppichini i hovedrollene. Disse blir med som «Special Guest Stars»!

Bestill billetter nå før det er for sent, dette vil du ikke gå glipp av!