Chateau Neuf

Oversatt fra fransk betyr Chateau Neuf «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

ChateauNeuf.png

Slik kommer du deg til Chateau Neuf

Vi befinner oss på Majorstuen, på adressen Slemdalsveien 15. Her møtes alle Oslos t-banelinjer, trikk nummer 11, 12 og 19, samt 20- og 25-bussen. Det skal med andre ord være enkelt å velge kollektivt for å komme seg til oss.


Det er også parkeringsmuligheter noen minutter unna Chateau Neuf, i parkeringshuset til Colosseum Senter.

 
Smittevern ved Chateau Neuf

Kjære publikum


Velkommen tilbake til Chateau Neuf. Produsentene bak Showweb og Chateau Neuf følger myndighetene sine
forskrifter og retningslinjer for å skape et sikkert miljø for publikum, ansatte og artister. Det er trygt å gjeste Chateau Neuf. I tråd med myndighetenes anbefalinger har vi utarbeidet et sett med smittevernsrutiner, slik at alle er sikret en god og trygg opplevelse.

Smittevern_Chateau_Neuf.jpg