Chateau Neuf

Oversatt fra fransk betyr Chateau Neuf «det nye slottet», ligger på Majorstua i Oslo og drives av Det Norske Studentersamfund.

Bygningen som er tegnet av arkitektkontoret Kjell Lund og Nils Slaatto stod ferdigstilt i 1970 og ble innviet tre år senere. Storsalen er det arkitektoniske hjertet i Chateau Neuf og huser både forelesninger for Unviersitetet i Oslo og profesjonelle og semiprofesjonelle forestillinger.

Storsalen er en av de største amfiscenene i Oslo med sine 1005 sitteplasser og passer perfekt for konserter, tv-opptak, konferanser og sceneshow.

Slik kommer du deg til Chateau Neuf

Vi befinner oss på Majorstuen, på adressen Slemdalsveien 15. Her møtes alle Oslos t-banelinjer, trikk nummer 11, 12 og 19, samt 20- og 25-bussen. Det skal med andre ord være enkelt å velge kollektivt for å komme seg til oss.


Det er også parkeringsmuligheter noen minutter unna Chateau Neuf, i parkeringshuset til Colosseum Senter.

Smittevern ved Chateau Neuf

Kjære publikum


Velkommen tilbake til Chateau Neuf. Produsentene bak Showweb og Chateau Neuf følger myndighetene sine
forskrifter og retningslinjer for å skape et sikkert miljø for publikum, ansatte og artister. Det er trygt å gjeste Chateau
Neuf. I tråd med myndighetenes anbefalinger har vi utarbeidet et sett med smittevernsrutiner, slik at alle er sikret en
god og trygg opplevelse.

 

Før ditt teaterbesøk
Alt kjøp av billetter gjøres digitalt på ticketmaster.no. For å kunne etterkomme myndighetenes krav til smittesporing, vil du bli spurt om å oppgi kontaktinformasjon på de du kjøper billetter til.


Foreløpig har vi bare anledning til å ha maks 200 publikummere samtidig i salen.


Hva gjør jeg hvis jeg føler meg syk?
Har du vært i kontakt med smittede, er i karantene, føler deg syk eller har symptomer på sykdom, er det viktig at du holder deg hjemme. Ta kontakt med Ticketmaster for å endre til en annen dag.


Hvor møter jeg opp før forestilling?
Publikumsfoajeen åpner én time før forestillingsstart. Vi anbefaler alle å være på teateret senest 30 minutter før forestilling. Salg og servering skjer i henhold til myndighetenes smittevernforskrifter. Man kan oppholde seg i publikumsområdene i første etasje. Husk – minimum en meter – avstand.


Håndvask og hygiene
Husk å vaske eller desinfisere hendene dine før forestilling. Hånddesinfiserende såpe vil være tilgjengelig på alle toaletter, og på en rekke andre steder der publikum ferdes. Både saler, toaletter og publikumsområder blir grundig og jevnlig rengjort.


Hvordan slippes jeg inn i salen?
Fordi vi må beregne god plass – minimum en meter – mellom den enkelte publikummer, vil publikumsvertskapet henvise deg til din plass. Av smittevernhensyn kan det være aktuelt for publikumsvertskapet å gjøre endringer på publikums seteplassering. Vi ber om forståelse for dette, og at anvisninger fra publikumsvert blir fulgt. Du bør beregne noe mer tid ved innslipp i teatersalen enn vanlig og møte opp ca. 30 minutter før forestillingsstart.


Kan jeg sitte sammen med følget mitt?
Kommer du sammen med familie eller andre du pleier å ha nærkontakt med, vil dere naturligvis få sitte ved siden av hverandre under forestillingen.


Er det mulig å benytte seg av toalettene underveis i forestillingen?
Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter forestillingen, men forsøk å holde god nok avstand – minimum en meter – til andre publikummere. Toalettene blir grundig og jevnlig vasket, i henhold til alle smittevernregler.


Hva skjer når forestillingen er over?
Etter endt forestilling ber vi deg bli sittende i setet ditt til publikumsvertskapet gir beskjed om at det er din tur til å forlate salen. Slik vil alle kunne forlate salen med god nok avstand til hverandre.


Velkommen tilbake til Chateau Neuf – vi håper å se deg snart!

© 2020 TARAN AS | Leverandør av kvalitetsunderholdning i flere tiår!

Personvern

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon