Blå-Salme_head.jpg

Blå Salme

De folkekjære artistene Helene Bøksle og Espen Grjotheim ønsker velkommen til konserten Blå salme – som skal spilles våren 2021 i flere av landets vakreste kirker.

Premiere Søndag 23. mai 2021

De folkekjære artistene Helene Bøksle og Espen Grjotheim står bak en helt ny musikalsk turné, Blå salme – som skal spilles våren 2021 i flere av landets vakreste kirker. Turnéen er inspirert av Erik Byes vakre sang Blå salme – som handler om evnen til å se det store i det lille, det å sitte under et plommetre og se sankthansormen som gløder i gresset, det å se barna leke, det å vokse opp, det å være nær et annet menneske i livets ulike faser. Dette er noe av kjernen i det som Helene Bøksle og Espen Grjotheim ønsker å formidle gjennom salmer og velkjente sanger; som Gje meg handa di ven, Fagert er landet, Ave Maria, og Mitt land.

 

Helene Bøksle er kjent for sin helt spesielle stemme, og mange kjenner henne fra hennes årlige julekonserter.

 

Nå står hun endelig på samme scene som Espen Grjotheim. Espen er en av Norges største musikalartister, og han har hatt en rekke hovedroller i musikalske oppsetninger som; Chess, Phantom of the Opera og Mamma Mia. Espen har også turnert verden over med Secret Garden. Helene og Espen har med seg fullt band med flere av Norges dyktigste musikere. Gled dere til en unik musikalsk opplevelse i en tid hvor vi trenger lys, kultur og vakker musikk.

 

Musikere med på turneén er Tove Kragset, Frøydis Grorud og Tarjei Nysted.

VI FØLGER DE TIL ENHVER TID GJELDENDE RÅD OG REGLER FRA MYNDIGHETENE I FORBINDELSE MED COVID-19