Alex&Achles.jpg

Alex & Ackles

Alexander Rybak og Stephen Ackles inviterer til et sprudlende og ellevilt konsertshow på Hotel Klubben i Tønsberg i sommer!

Premiere Fredag 18. juni 2021

KOMMER

Sammen med regissør Tom Sterri og musikalsk ansvarlig Øysten Lund Olafsen har de gravd dypt i sine musikalske lommer og kan love en kveld fylt med nostalgi, høy allsangsfaktor og rockefot-garanti. Det blir godbiter for både øre, sjel og lattermuskler!

Alexander og Stephen har kjent hverandre i 18 år og har således inspirert hverandre til utvikling av talentene.  Bl.a var det Stephen som inspirerte Alexander til å utvide reportoiret fra en ren klassisk musiker til også å leke med det mer artistiske og han var en sterk pådriver i forbindelse med Alexanders ”Fairytail” som han skulle vinne Eurovision Song Contest med i Moskva i 2009.

 

I “Alex & Ackles” vil publikum bli tatt med på en musikalsk reise gjennom våre to artisters karrierer.  Der vil settes fokus på nye sider av artistene både fra scene og privat. Det blir svulstig filmmusikk, Melodi Grand Prix, Elvis, Jahn Teigen og Erik Bye. Med andre ord, variert og underholdende.

 

Forestillingen varer i ca 80 minutter uten pause.

 

Velkommen!

alex-ackles-i-tønsberg.jpg
klubbenscene.jpg

Rett ved brygga i sentrum av Tønsberg ligger Hotel Klubben - et hotell, showscene og konferanseanlegg. 

Hotel Klubben er synonymt med show. Men aller mest kjent er sommershowene som arrangeres hvert eneste år. Her har de største navnene og beste artistene innen showbiz stått på scenen i snart 50 år – og det skal vi fortsette med i minst 50 år til.

Fantastiske Klubben Scene kan like gjerne brukes til arrangementer som messer, julebord, firmafester, konfirmasjoner, bursdager og bryllup. På akkurat samme måte som vi er profesjonelle på konferanser, er vi like gode på eventer og arrangementer. Vi har drevet med show og store produksjoner siden 1968, så erfaring er ikke en mangelvare. Det finnes mange gode muligheter hos oss, og vi skreddersyr ditt event etter dine ønsker.

Les mer på deres hjemmesider hotelklubben.no

VI FØLGER DE TIL ENHVER TID GJELDENDE RÅD OG REGLER FRA MYNDIGHETENE I FORBINDELSE MED COVID-19

Ticketmaster_light.png